Onze doelen en waarden

ONZE DOELEN

Om onze missie en visie te verwezenlijken, bieden we speciaal ontworpen programma’s die een aanvulling vormen op en naast formele onderwijsprogramma’s.

Wij denken dat Niños del Lago de enige NGO in Guatemala is die op dit gebied werkzaam is en kinderen een educatieve, motiverende en stimulerende ervaring biedt door gebruik te maken van onze unieke boskampfaciliteiten.

Door middel van onze programma’s hopen we kinderen aan te moedigen te beseffen dat ze hun doelen en dromen kunnen bereiken en de beste persoon kunnen zijn die ze kúnnen zijn, door middel van leuke, creatieve en cultureel gevoelige activiteiten waarbij gebruik wordt gemaakt van de geweldige kampfaciliteiten en natuurlijke omgeving van NdL om het volledige potentieel van de kinderen te benutten.

Onze staf van bekwame leraren, mentoren en co-mentoren zal de kinderen begeleiden tijdens hun bezoek aan Niños del Lago.

ONZE WAARDEN

We zijn ons bewust van onze inzet en verantwoordelijkheid om onze visie, missie en doelen te bereiken; daarom staan ​​we voor waarden die richtinggevend zijn voor ons team, het publiek dat ons werk ondersteunt en de kinderen waar we baat bij hebben.

Eerlijkheid

Respect

Integriteit

Inzet

Solidariteit

Verantwoordelijkheid

Transparantie

Empathie

 

Maak een donatie

Uw donatie helpt om ons doel te realiseren

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options