Lustrum Benefietgala 2017

Categorie: Benefietgala, Nieuws
Tags:

Op zaterdag 25 november organiseert Niños del Lago Nederland alweer voor de vijfde keer haar jaarlijkse benefietgala. De organisatie is er trots op dat wij dit jaar kunnen spreken van een heus ‘Lustrum-Gala’! Samen met u maken wij er een mooie avond van met als doel geld in te zamelen voor een betere toekomst voor de kinderen uit het prachtige Guatemala.

Dit lustrum-benefietgala staat garant voor een avond vol entertainment, voortreffelijk eten en drinken en mooie ontmoetingen. Tevens willen wij u op deze avond verslag doen van het bezoek dat een groep leerlingen van het Sintermeerten College dit jaar aan Guatemala en aan Niños del Lago in het bijzonder bracht.

Vanaf 19.00 uuur zult u hartelijk ontvangen worden bij Auberge de Rousch met een welkomstdrankje. Om 19.30 uur starten wij met het gala-diner en kunt u kijken en luisteren naar de optredens van verschillende artiesten. Ook dit jaar hebben wij weer een mooi programma voor u in petto!

Sponsorpakketten
Het is tevens mogelijk om gebruik te maken van sponsorpakketten. Als u sponsor wilt worden en met uw bedrijfsnaam/logo zichtbaar wilt zijn tijdens het gala, dan vindt u in de bijlage de mogelijkheden.

Bij interesse ontvangen wij graag een email: info@ninosdellago.nl of kunt u telefonisch contact opnemen met de voorzitter van Niños del Lago Nederland, de heer Marten Numan: 06-48723258

De kaarten
Lossen kaarten voor het benefietgala kosten € 90,- per persoon. De genoemde prijzen zijn inclusief diner, drank, entertainment en een bijdrage aan Ninos del Lago.

Kaarten bestellen kan direct via deze website of per mail naar info@ninosdellago.nl

Bestel uw kaarten op tijd! De voorverkoop is reeds gestart.

Wij zouden het geweldig vinden om dit Lustrum-Gala samen met u te vieren en zien u dan ook graag op zaterdag 25 november bij Auberge de Rousch!

Met vriendelijke groet,

Team Niños del Lago

Gala-locatie
Auberge de Rousch
Kloosterkensweg 17
6419 PJ Heerlen

 

 

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options