Benefietgala 2018

Categorie: Benefietgala, Nieuws
Tags:

Het eten was voortreffelijk, de muziek fantastisch en de sfeer indrukwekkend. Kortom, het benefietgala van Niños del Lago was geslaagd.
We zijn verheugd om te kunnen vertellen dat er zaterdag 24 november wederom velen aanwezig waren in de Auberge de Rousch.
We zagen bekenden, maar ook dit jaar mochten we weer een aantal nieuwe gasten welkom heetten op het benefietgala.

Het was een avond waar veel mensen zich op verheugden. Een avond waar veel moeite in gestoken was, door zowel de gasten als de organisatie zelf. Een avond die een spektakel beloofde te worden, en dat werd het zeker.
De gasten hebben kunnen genieten van een verrukkelijk driegangendiner, dat nog mooier werd door de aanvulling van verschillende artiesten die de sfeer gemoedelijk hielden.
Wij danken Jack Vinders, Duo Delicanto en Lotte Walda voor hun geweldige muzikale bijdragen aan deze avond. Het bleef echter niet bij deze fenomenale optredens; tussen de gangen door vlogen de cheques, de loterijkaartjes en de stem van de veilingsmeester Ruud Braun ons om de oren. Er zijn luxe cadeaubonnen gewonnen en er werden kostelijke dagjes weg op de kop getikt. De stemming zat er bij alle gasten, artiesten, ambassadeurs en vrijwilligers goed in. Vanaf het moment dat de eerste gasten binnenkwamen, tot het moment dat DJ Ricky Ray laat in de avond zijn laatste plaatjes draaide bleef de stemming euforisch. De avond kon niet meer stuk.
Hoewel het gala al weer bijna twee weken geleden plaatsvond kunnen we nu nog nagenieten van de avond en natuurlijk van het behaalde resultaat. De opbrengst van de avond telde maar liefst 13.640 euro; een bedrag dat ver boven het doel en stille hoop van ambassadeur Marten Numan uit torende. Met dit geld kan er een nieuwe cabine in het kamp worden gebouwd, zodat er in de nabije toekomst nog meer kinderen kunnen genieten van alles wat het activiteitenkamp van Niños del Lago hen te bieden heeft.
Namens de gehele stichting van Niños del Lago en de kinderen van Guatemala: Muchas Gracias!
Team Niños del Lago <3

Meer foto’s zien? Klik hier

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options