Lustrum benefietgala Niños del Lago 2017

Categorie: Benefietgala, Nieuws
Tags:

Lustrum benefietgala Niños del Lago 2017

Afgelopen zaterdag heeft Niños del Lago Nederland, samen met velen anderen, wederom kunnen genieten van een spectaculair benefiet gala. Iedereen zag er op zijn best uit en had ontzettend uitgekeken naar deze veelbelovende avond. Een spannende avond voor zowel alle aanwezigen als voor de organisatie, waarop natuurlijk weer gestreefd werd naar een mooi geldbedrag ter sponsoring van het activiteitenkamp.

De avond werd geopend met een warm welkomstwoord namens de voorzitter van Niños del Lago Nederland, Marten Numan. Ruud Braun opende de avond, samen met Heerlense wethouder van onderwijs en jeugd Jordy Clemens. Namens de gehele stichting verwelkomde zij in het bijzonder de ambassadrice van Guatemala, mevrouw Gladys Marithza Ruiz Sanchez de Vielman. Wat een eer dat zij deze avond met ons wilde vieren en ook zelf haar dankbaarheid richting de stichting wilde uiten.

Met een mooie avond in vooruitzicht mocht de eerste artiest van de avond de toon zetten. Zangeres Gabriella Massa heeft de gasten reeds voor de derde keer mogen meenemen in haar muzikale wereld en heeft menigeen kippenvel weten te bezorgen. Een speciaal moment was aangebroken voor de groep leerlingen van het Sintermeertencollege die afgelopen zomer naar Guatemala is afgereisd om het activiteitenkamp te bezoeken en vrijwilligerswerk te verrichten. Met trots konden zij een cheque van maar liefst 12 duizend euro overhandigen. Wij kunnen onze dank richting de groep niet genoeg uiten.

Ondertussen werden de hoofdgerechten geserveerd en konden de gasten genieten van dit smakelijke maal. Onze jeugdambassadeur Enzo Kok woonde net als vele anderen de avond bij en zorgde met zijn vioolspel voor de nodige emoties. Ook het samenspel van Tessa Kokkelkoren & Jo Heusschen zorgde voor een oorverdovend applaus. Wat hebben onze artiesten de avond weer mooi ingevuld.

Wij willen alle sponsoren die deze avond mogelijk hebben gemaakt ontzettend bedanken. Door de opbrengst van de Tombola en de veiling hebben we het eindbedrag nog een extra zet kunnen geven. Ook willen we alle gasten bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage aan deze magnifieke avond. Wij hebben enorm genoten en een bedrag van ruim 25 en een half duizend euro weten op te halen. Een bedrag waar niemand van had durven dromen en wat het activiteitenkamp van Niños del Lago weer een stap dichterbij hun doel brengt. Na afloop van het programma stroomde de dansvloer langzaam steeds voller. DJ Lefried wist de feestelijke stemming perfect vast te houden.

Kortom, het was een avond die we niet snel zullen vergeten.

Klik hier om naar het foto-album van de avond te gaan.

Muchas Gracias!

Team Niños del Lago

Change this in Theme Options
Change this in Theme Options