Tombola Niños del Lago 2022

Categorie: Benefietgala, Sponsoren
Tags:

Koop uw tombola-loten en maak kans op de mooie prijzen zoals worden aangeboden door onze vrijgevige partners en sponsoren!

De Rousch

Auberge De Rousch geeft u de ruimte. Gastvrijheid staat bij ons voorop; u krijgt de ruimte die u zoekt. Een drankje met een hapje op een zonnig terras, een roman­tisch diner à la carte in een sfeervolle omgeving, een buffet met ruimte voor uw familie of een zaal om anderen te over­tuigen van een goede zakelijke aanpak? U zegt wat u nodig hebt; wij zorgen voor de oplossing. Graag verwelkomen wij u in Auberge De Rousch; verras­send veelzijdig en sfeervol.

Voor de tombola biedt De Rousch aan:
1x diner voor 2 personen

Jack Vinders

Jack Vinders. Jack is geboren en getogen in Kerkrade, Limburg. Hij stamt uit een mijnwerkersgezin en muzikale familie en stond als kind reeds op de planken. Speelde als achtjarige toneel, later studententoneel, vormde een eigen bewegingstheater, zong in jongerenkoor. Deelname aan zijn eerste talentenjacht betekende een eerste plek, waarna velen volgden: Nieuwe Oogst en Tros Talentenjacht in Rotterdam. Een jarenlange Nederlandstalige carrière volgde met optredens voor radio en televisie, optredens met o.a Ben Cramer, Rob de Nijs en Anita Meijer.

Voor de tombola biedt Jack vinders aan:
1x 2 entreekaarten Kerstshow

Overste Hof

Landgoed Overste Hof ligt midden in het prachtige natuurgebied Strijthagen. Het beschikt over een ruim vijverterras en een sfeervol restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijk diner, een gezellige lunch of gewoon een kopje koffie met Limburgse vlaai. Het hotel beschikt over 29 comfortabele kamers. Tevens leent Landgoed Overste Hof zich uitstekend voor bruiloften, feesten & partijen of een vergadering. Kom tot rust in onze natuurlijke omgeving!

Voor de tombola biedt Overste Hof aan:
1x Overnachting incl. ontbijt voor 2 personen
1 x diner onder de Dome voor 4 personen

Wijngoed Fromberg

Al jarenlang trouwe sponsor en vriend van Ninos del Lago.

Wij zijn geen hemelbestormers en ook geen wereldverbeteraars. Wij zijn ambachtelijke wijnboeren die mooie eerlijke wijnen leveren die de toets der kritiek ruimschoots kunnen doorstaan. Wij maken een constant product met een constante hoge kwaliteit. De bodem van de wijngaard bestaat uit mineraalrijke kalksteen en de helling is puur zuidelijk gelegen.

Voor de tombola biedt Wijngoed Fromberg aan:
1 x fles van Ninos del Lago wijn
1 x fles van Ninos del Lago wijn

Brouwlokaal

Dompel je onder in de Gulpener bier- en brouwgeschiedenis. Zie hoe we al bijna 200 jaar op ambachtelijke wijze onze bieren brouwen. Bezoek onze microbrouwerij waar wij, maar ook enthousiaste bierliefhebbers, kunnen experimenteren met nieuwe bierrecepten en -smaken. Geniet van onze speciaalbieren en lokale gerechten in het eetcafé of in de biergarten.

In onze bierwinkel bieden we een prachtselectie aan van speciaalbieren, boeken over bier en toffe Gulpener merchandise aan. Daal af naar onze gewelfde kelders met meer dan 100 verschillende bierstijlen van over de hele wereld. Je vindt het allemaal in het huis van De Vrije Brouwer, het BrouwLokaal

Voor de tombola biedt Brouwlokaal aan:
een High Beer aan voor 2 personen

Whizz U website

Whizz U maakt websites voor en/of met U, verzorgt advies en begeleiding van personen of groepen bij veilig PC- en internetgebruik, installatie en gebruik van open source (gratis) software zoals WordPress om websites in te maken, Open Office als gratis alternatief met dezelfde functionaliteiten voor MS Office.

Voor de tombola biedt Whizz U website aan:
Workshop digitale nieuwsbrief maken of social media gebruik naar keuze twv € 150,-

Shiso + Kaffir Gin (aangeboden door Ottelien)

Shiso + Kaffir Gin is 100% handgemaakt en in kleine batches gedistilleerd.
De eerste batch van 944 flessen is nu live!!!!

Het begint met de handmatige selectie van verse Shiso-bladeren en Kaffir-limoenen, die de kern vormen van de unieke smaak. Onze meester-distilleerder maakt de gin vervolgens ambachtelijk en bottelt deze. Vervolgens nummeren we elke fles met de hand. Onze aandacht voor detail resulteert in een sterke drank van hoge kwaliteit die even rijk van smaak is als evenwichtig.

Voor de tombola biedt Ottelien aan:
1 fles van deze bijzondere gin.

Gorenjec Facility Services

Opgericht als familiebedrijf in Limburg zijn onze schoonmakers en glazenwassers dagelijks actief in de regio Parkstad, Sittard en Maastricht. De afgelopen jaren stonden we niet stil. We ontwikkelden ons tot een multi-serviceonderneming met een uitgebreid dienstenaanbod. Het reinigen van ramen en gebouwen vormt slechts een deel van onze mogelijkheden.

Voor iedere facilitaire vraag zoeken we een creatieve maatwerkoplossing, die past bij de wensen en visie van onze klanten

Voor de tombola biedt Gorenjec facility services aan:
12 entreekaarten voor Kaarten Roda

Notaris Knops

Ook dit jaar kunt u weer een mooie prijs winnen in de Tombola van onze “huis”notaris H. Knops van Wolfs en Knops notarissen.

Voor de tombola biedt Notaris H. Knops aan:
Een door hen op te stellen Testament voor 1 persoon

Subway Brunssum

Een Amerikaans broodjeszaak, Gelegen in het ei van Brunssum. Waar men zelf een sub, salade of wrap kan laten samenstellen door een sandwich artist.
Vers gebakken koekje of potatoes erbij of toch liever stukjes triangles?! Het kan allemaal..
7 dagen in de week geopend van 10.00 tot 18.00 uur..
Cateringmogelijkheden kan Subway Brunssum ook voor u verzorgen.
Vergadering, verjaardag, of gewoonweg pauze ?
Bel voor de mogelijkheden 045-5268393..

Subway (alleen geldig in Brunssum) biedt aan: 
1 x een bon van €25
1 x een bon van €25

Wijnrestaurant Mes Amis

Dé plek waar regionale culinaire hoogstandjes en locale wijnen elkaar ontmoeten. Gastvrouw Annaline Doelen en haar zoon Patron Cuisinier Patriek staan garant voor een avond gastronomisch genieten.

Niet alleen is wijn een belangrijk onderdeel van een maaltijd, voor onze keukenbrigade is het de inspiratiebron. We selecteren eerst de regionale wijnen en creëren daarbij verfijnde gerechten met de mooiste producten van lokale leveranciers.

Elke maand stellen wij een verrassingsmenu (4 – 9 gangen) voor u samen dat past bij het seizoen. Voor onze vegetarische gasten hebben we een ruim aanbod aan lekkers en natuurlijk houden we rekening met uw dieetwensen. 


Mes Amis biedt aan:
1 x één waardebon van 50 euro

1 x één waardebon van 50 euro
1 x één waardebon van 50 euro
1 x één waardebon van 50 euro

Wilt u ook graag iets doneren voor onze tombola? Neem dan z.s.m. contact op met Marten Numan of vul het contactformulier hieronder in.

    Change this in Theme Options
    Change this in Theme Options