Tombola Niños del Lago 2023

Categorie: Uncategorized
Tags:

Koop uw tombolaloten voor 5,- per stuk en maak kans op de mooie prijzen zoals aangeboden worden door onze vrijgevige partners en sponsoren!

Opbrengsten van deze Tombola komen ten goede aan de stichting Niños del Lago in Guatemala

1. – De Rousch

Auberge De Rousch geeft u de ruimte. Gastvrijheid staat bij ons voorop; u krijgt de ruimte die u zoekt. Een drankje met een hapje op een zonnig terras, een roman­tisch diner à la carte in een sfeervolle omgeving, een buffet met ruimte voor uw familie of een zaal om anderen te over­tuigen van een goede zakelijke aanpak? U zegt wat u nodig hebt; wij zorgen voor de oplossing. Graag verwelkomen wij u in Auberge De Rousch; verras­send veelzijdig en sfeervol.

Voor de tombola biedt De Rousch aan:
1x Diner voor 2 personen

2.- Jack Vinders

Jack Vinders. Jack is geboren en getogen in Kerkrade, Limburg. Hij stamt uit een mijnwerkersgezin en muzikale familie en stond als kind reeds op de planken. Speelde als achtjarige toneel, later studententoneel, vormde een eigen bewegingstheater, zong in jongerenkoor. Deelname aan zijn eerste talentenjacht betekende een eerste plek, waarna velen volgden: Nieuwe Oogst en Tros Talentenjacht in Rotterdam. Een jarenlange Nederlandstalige carrière volgde met optredens voor radio en televisie, optredens met o.a Ben Cramer, Rob de Nijs en Anita Meijer.

Voor de tombola biedt Jack vinders aan:
1x 2 Entreekaarten Kerstshow

3.- Notaris Knops

Een dynamisch en vooruitstrevend notariskantoor, gelegen in het centrum van Heerlen/Parkstad.

Door deskundigheid kunnen we inspelen op de wens van de cliënt. Dit doen we met een energiek team met specialistische kennis op het gebied van vastgoedrecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht, estate planning en legal mediation. We werken zeer servicegericht tegen heel scherpe tarieven. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel.

Ook dit jaar kunt u weer een mooie prijs winnen in de Tombola van onze “huis”notaris H. Knops van Wolfs en Knops notarissen.

Voor de tombola biedt Notaris H. Knops aan:
1x Door hen op te stellen Testament voor 1 persoon

4.- Brouwlokaal

Dompel je onder in de Gulpener bier- en brouwgeschiedenis. Zie hoe we al bijna 200 jaar op ambachtelijke wijze onze bieren brouwen. Bezoek onze microbrouwerij waar wij, maar ook enthousiaste bierliefhebbers, kunnen experimenteren met nieuwe bierrecepten en -smaken. Geniet van onze speciaalbieren en lokale gerechten in het eetcafé of in de biergarten.
In onze bierwinkel bieden we een prachtselectie aan van speciaalbieren, boeken over bier en toffe Gulpener merchandise aan. Daal af naar onze gewelfde kelders met meer dan 100 verschillende bierstijlen van over de hele wereld. Je vindt het allemaal in het huis van De Vrije Brouwer, het BrouwLokaal

Voor de tombola biedt Brouwlokaal aan:
1x Een High Beer voor 4 personen

5.- Whizz U website

Whizz U maakt websites voor en/of met U, verzorgt advies en begeleiding van personen of groepen bij veilig PC- en internetgebruik, installatie en gebruik van open source (gratis) software zoals WordPress om websites in te maken, Open Office als gratis alternatief met dezelfde functionaliteiten voor MS Office.

Voor de tombola biedt Whizz U website aan:
Dagdeel begeleiding, advies en/of hulp bij internetgebruik, social media of appgebruik twv € 150,-

6.- Shiso + Kaffir Gin (aangeboden door Ottelien)

Shiso + Kaffir Gin is 100% handgemaakt en in kleine batches gedistilleerd.
De eerste batch van 944 flessen is nu live!!!!

Het begint met de handmatige selectie van verse Shiso-bladeren en Kaffir-limoenen, die de kern vormen van de unieke smaak. Onze meester-distilleerder maakt de gin vervolgens ambachtelijk en bottelt deze. Vervolgens nummeren we elke fles met de hand. Onze aandacht voor detail resulteert in een sterke drank van hoge kwaliteit die even rijk van smaak is als evenwichtig.

Voor de tombola biedt Ottelien aan:
1 Fles van deze bijzondere gin.

7.- Schoonheidssalon MOOISO

Win een pedicure behandeling van schoonheidssalon Mooiso uit
Simpelveld. Met het opstarten van salon MOOISO heb ik van mijn passie
mijn werk kunnen maken. Een droom die in 2014 uitkwam. MOOISO is
een sfeervolle, professionele salon gelegen in Simpelveld. De salon staat
voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en een vakkundig advies. U kunt hier
terecht voor huidverzorging, huidverbetering en pedicure. Daarnaast is
MOOISO gespecialiseerd in het behandelen van acne

Voor de tombola biedt MOOISO aan:
1 x Cadeaubon voor een
pedicure behandeling

8 – Juwelier Meertens

Juwelier Meertens is al 65 jaar gevestigd in Heerlen en is een full service
juwelier met een eigen atelier waarin sieraden naar eigen ontwerp worden
vervaardigd. Chrétien Meertens ontvangt u hartelijk in zijn stijlvolle zaak
in het hartje van Heerlen centrum. Op een persoonlijke manier wordt u
geholpen en neemt graag de tijd om te luisteren naar uw wensen. Samen
gaat u op zoek in hun schitterende collectie naar een sieraad of horloge
dat bij u past. Net als u is ook uw sieraad uniek!

Voor de tombola biedt Juwelier Meertens aan:
1x een Cadeaubon t.w.v. 100,-

9 – Personal Fitness Heerlen

Welkom bij Personal Fitness Nederland in Heerlen! Klaar voor een fitter, gezonder en gelukkiger leven? Dan zit je bij ons goed. Van afvallen en conditie verbeteren tot het fysiek en mentaal sterker worden: onze gecertificeerde personal trainers in Heerlen zijn ready om samen met jou aan de slag te gaan. Bij Personal Fitness Nederland krijgt iedereen een persoonlijk programma zodat jij jouw doelen daadwerkelijk bereikt. Je traint samen met jouw personal trainer en in kleine groepjes in onze studio in Heerlen. Verwacht geen grote apparaten. Bij ons train je in een functionele trainingsruimte. In een warme en persoonlijk setting. Omdat we willen dat jij je
thuisvoelt.

Voor de tombola biedt Personal Fitness aan:
1x 2 personal training sessies van 30min.

10 – Grand Turquoise Heerlen

Bij ‘Grand Turquoise’ staat een goede kwaliteit en een redelijke prijs hoog in het vaandel. Bij ‘ Grand Turquoise’ kunt u terecht voor een culinaire verwenning, van iets kleins tot een sterren niveau. U bent van harte welkom voor een lunch, diner of drankje. Wij kunnen ook grote
gezelschappen ontvangen. Als u iets te vieren heeft kunnen wij uw feest volledig verzorgen. Als u nog verdere vragen heeft of meer informatie wilt kunt u gerust binnenkomen of een mailtje sturen.

Voor de tombola biedt Grand Tuquoise aan:
2 x een 3-gangenmenu cadeaubon

Wijngoed Fromberg

Al jarenlang trouwe sponsor en vriend van Ninos del Lago.

Wij zijn geen hemelbestormers en ook geen wereldverbeteraars. Wij zijn ambachtelijke wijnboeren die mooie eerlijke wijnen leveren die de toets der kritiek ruimschoots kunnen doorstaan. Wij maken een constant product met een constante hoge kwaliteit. De bodem van de wijngaard bestaat uit mineraalrijke kalksteen en de helling is puur zuidelijk gelegen.

Voor de tombola biedt Wijngoed Fromberg aan:
1 x fles van Ninos del Lago wijn
1 x fles van Ninos del Lago wijn

Wilt u ook graag iets doneren voor onze tombola? Neem dan z.s.m. contact op met Marten Numan of vul het contactformulier hieronder in.

    Change this in Theme Options
    Change this in Theme Options