Veiling Niños del Lago 2022

Categorie: Benefietgala, Sponsoren
Tags:

Bied mee op deze bijzondere en mooie diensten en producten van onze vrijgevige partners en sponsoren!

Wijngoed Fromberg

Wij maken een constant product met een constante hoge kwaliteit. De bodem van de wijngaard bestaat uit mineraalrijke kalksteen en de helling is puur zuidelijk gelegen. De locatie die voor de aanplant werd gekozen ligt op de Fromberg, een 215 meter hoge
heuvel aan de rand van een gebied wat beter bekend staat als het Heuvelland Zuid-Limburg.
Wijngoed Fromberg bracht in 1996 haar eerste Nederlandse Mousserende wijn uit en is daarmee de oudste Nederlandse mousserende wijnproducent.

Wijngoed Fromberg biedt aan…
De opening van de veiling! Met een fles bubbles

De Leuf (Michelin *) (startbod € 250,-)

Het verhaal van restaurant de Leuf is het verhaal van familie van de Bunt. Van Paul en Sandra die op dit prachtige plekje (Ubachsberg) De Leuf vestigden en uitbouwden, maar ook van het trouwe team en de nieuwe generatie van de Bunt die met de Leuf een nieuwe fase in blazen…

Geniet bij Restaurant de Leuf van bijzondere gerechten, persoonlijke aandacht & warme gastvrijheid in de inspirerende omgeving van het Zuid-Limburgse Heuvelland.

De Leuf biedt aan:
4 gangen-lunch voor twee personen inclusief wijnarrangement

Suite Service (startbod € 400,-)

Drie generaties kleermakers met liefde voor het vak vormen de basis voor de huidige kennis van Suit Service. De productie van de hedendaagse herenconfectie heeft zich in de afgelopen decennia verlegd van Nederland en België naar Oost-Europa en Azië.

Wij van Suit Service zijn al sinds 1989 werkzaam als technische begeleiders en coupeur voor veel grote binnen- en buitenlandse merken . Hierdoor hebben wij wereldwijd de beste ateliers gezien.

Voor het benefietgala bieden wij een maatpak aan twv € 600,-

Picture it Art (startbod € 50,-)

Vanuit mijn passie voor fotografie heb ik (Marten Numan) mij hierin verder gespecialiseerd. En dan met name familieportret, nachtfotografie en llandschap.

Picture it Art biedt aan: Fotoshoot van 1 uur : familieportret of landschapsfoto in overleg (regio Zuid-Limburg, geen bruiloften of partijen). Mag ook voor website worden ingezet.

Poncho’s tassen (startbod € 75,-)

Wij zijn een familiebedrijf, 100% Guatemala, waarbij ambachtslieden uit verschillende steden in Guatemala betrokken zijn, zoals: San Juan La Laguna, Chichicastenango, Santa Catarina Palopó, Sololá, Momostenango, Zunil, Totonicapán, Quiché en Panajachel, de gemeente waar zich onze werkplaats en winkel bevindt.

We delen het erfgoed van onze voorouders in de kleuren en ontwerpen van onze huipiles (lange tuniekachtige kledingstukken), die worden gecombineerd met andere materialen zoals leer, om tassen te creëren met exclusieve ontwerpen voor mannen en vrouwen. Door export naar andere landen verspreiden we onze cultuur naar verschillende delen van de wereld. (Door Marten zelf uit Guatemala meegenomen voor de veiling)

Poncho’s biedt aan:
1 x leren handgemaakte rugzak
1 x leren handgemaakte damestas

KERAM- Weekendje uitwaaien (startbod € 150,-)

Keram BMW Heerlen is de officiële BMW-dealer voor omgeving Parkstad. Hieronder vallen o.a. Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld, Voerendaal, Brunssum en Beekdaelen. We helpen u graag met de aanschaf, onderhoud en service van uw BMW. U vindt bij ons een groot aanbod nieuwe en gebruikte BMW-modellen op voorraad. Tot slot zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en service van BMW-classics. Ons team van experts staat graag voor u klaar.

Keram biedt aan: Even een weekendje heerlijk genieten. Jij regelt de locatie, wij regelen het vervoer. Een heel weekend rijd jij in een BMW Z4

G7 (startbod € 250,-)

Hemels Genieten op een plek met een bijzondere geschiedenis.
Hemels genieten. Dat is tafelen op de mooiste plek van Sittard; het historische Gruizenkerkje. In een sfeervolle ambiance, bijzonder in eenvoud. Hier maken wij voor jou van iets gewoons, iets bijzonders.

Herkenbare ingrediënten uit onze eigen moestuin en omgeving smaken met een verrassende twist als nooit tevoren. Graag verbazen we je door onverwachte wijn-spijscombinaties. Voel je welkom in een ongedwongen sfeer. Laat je verrassen, beleef en geniet!

4-Gangendiner voor 2 personen inclusief bijpassende wijnen

Ambrozijn (startbod € 250,-)

Ambrozijn is…Goddelijk, ruiken, proeven en beleven. Fine dining ervaring in een voormalig hervormde kerk.

Het kerkje is gelegen aan de Plenkertstraat in het buurtschap Plenkert, naast een bergwand van de Cauberg in Valkenburg aan de Geul.

Ambrozijn biedt aan: 5-Gangendiner voor 2 personen inclusief bijpassende wijnen   

Restaurant Tribeca (Michelin **) (startbod € 400,-)

In 2016 openden wij, Jan en Claudia Sobecki, restaurant Tribeca in het Brabantse Heeze. Tribeca heeft een fantastische start gemaakt. Iedere dag als we de deuren openen, glimmen we weer van trots. Onze droom is werkelijk­heid geworden en we kijken vol verwachting uit naar de toekomst. Gedreven om meer ideeën te verwezenlijken. Om te durven en te doen. 

Tribeca biedt aan: Vijf gangen diner compleet verzorgd voor twee personen.

Van de Ven Tailored Catering & Events en Vinteur (startbod € 400,-)

Maurice (vinoloog) en Ki (chefkok) hebben elkaar 10 jaar geleden leren kennen. De gezamenlijke liefde voor lokale authentieke producten, verbond de heren. Op deze dag reizen we samen naar de mooiste wijndomeinen en prachtigste wijngaarden van Zuid-Limburg.

Wie is Maurice: Vinteur staat voor gastvrijheid in de gaard: Samen in de natuur, nabij de druivenranken, genieten van de omgeving en van goede Limburgse wijn. Eigenaar Maurice organiseert sinds 2018 degustaties van Limburgse wijnen op locatie bij mensen thuis, bedrijven en events. Zijn core business is sinds enkele jaren het organiseren van zogenaamde wijnreizen naar Limburgse wijndomeinen en -gaarden in Nederland en België.

Van de Ven Tailored Catering & Events + Vinteur bieden aan: Route du vin Limbourgois. We gaan 1 dag op pad met 6 gasten. Onderweg komt U bijna alles te weten over de Limburgse wijnbouw en geniet u van een 5-gangenlunch met bijpassende wijn. Ervaar het ultieme vakantiegevoel in de eigen regio.
Programma: start 11:00u, einde 18:00u (Data 23 of 30 april)

LANDMARK WILDPLUK WANDELING (startbod € 350,-)

Vanaf april ’23 kun je met Mark Franck van Landmark op stap de natuur in om te leren wat je zoal kunt eten aan wilde planten. Al wandelend leer je enkele planten en oogst je gelijk voor de maaltijd die we aansluitend gaan maken. Hoe weet je wat je kunt eten en wat giftig is? Wat kun je in het voorjaar al oogsten? Al deze vragen komen aan bod terwijl we al wandelend onze mandjes vullen met voedsel en door het landschap trekken. En “the proof of the pudding is in the eating” 
Dankzij Mark zijn praktische aanpak toveren we alles om tot een voedzame maaltijd!

Landmark biedt aan:
Wildplukwandeling inclusief een maaktijd van de geplukte items voor 10 personen. Start- en eindlocatie: Tapijntuin Maastricht.

Wilt u ook graag iets doneren voor onze tombola? Neem dan z.s.m. contact op met Marten Numan of vul het contactformulier hieronder in.

    Change this in Theme Options
    Change this in Theme Options